zoom
Już 16 września w nowym koncepcie Fino Noir, odbędzie się szampańskie śniadanie. Inicjatorami wydarzenia są autorzy książki "Gościnność od kuchni": Patrycja Siwiec, Adam Pawłowski, Adam Chrzastowski oraz współwłaściciel i szef kuchni restauracji Fino Noir Jacek Koprowski. Spotkanie ma na celu stworzenie przestrzeni na networking dla branży gastro przy kawie, winie musującym i dobrym jedzeniu. W wydarzeniu wezmą udział właściciele restauracji, restauratorzy, szefowie kuchni, kucharze, sommelierzy, menadżerowie i pracownicy sali. Gastronomia jest wymagającą czasowo branżą i często brakuje przestrzeni na wymianę doświadczeń i spotkanie w życzliwej i przyjacielskiej atmosferze. Tego rodzaju spotkania nie tylko dodają energii I relaksują, ale poszerzają perspektywę. Dzięki nim możemy spojrzeć dalej niż za horyzont własnej kuchni i wrócić do niej z zapasem nowych pomysłów i inspiracji. Agenda spotkania: 10:00 10:45 Dyskusja o przyszlosci branży gastro oraz o tym jak dbanie o siebie wp
Dodaj opinię