Eliksir: premiera nowej karty "Ukryte & zapomniane menu" 38
Paweł Wątor
Amuse-bouche
Krzysztof i Justyna Ilniccy
Amuse-bouche
ELIKSIR #1 Absolut Elyx, słony karmel, kwaśne zielone jabłko, mleko
ZIMNE NÓŻKI: rilettes z golonki, kiszone kurki, majonez pietruszkowy, kiszona kalarepa, pieczywo rozmarynowe, seler naciowy, piana z octu
ZIMNE NÓŻKI: rilettes z golonki, kiszone kurki, majonez pietruszkowy, kiszona kalarepa, pieczywo rozmarynowe, seler naciowy, piana z octu
Paweł Wątor
ZIMNE NÓŻKI: rilettes z golonki, kiszone kurki, majonez pietruszkowy, kiszona kalarepa, pieczywo rozmarynowe, seler naciowy, piana z octu
BARSZCZ: barszcz na zakwasie buraczanym, pierożki z wędzonką, suszone jabłko, kiszony czosnek, kiszony burak
Goście
Monika Wątor i Ela Nizielska
Barbara i Janusz Mazur
Joanna i Wojciech Daniell
RUSKIE: makaron pietruszkowy, ser twarogowy, pieczony ziemniak, puder z wędzonego twarogu, słonina
RUSKIE: makaron pietruszkowy, ser twarogowy, pieczony ziemniak, puder z wędzonego twarogu, słonina
Oskar Weręża
ELYX PECULIAR MULE: Absolut Elyx infuzowany czarnym kardamonem, własnej produkcji niskoprocentowe piwo imbirowe doprawione przyprawami korzennymi