Historyczny Stół Kulinarny

 45
Wydawanie dań

Wydawanie dań

Goście

Goście

Szefowie kuchni

Szefowie kuchni

Goście

Goście

Goście

Goście

Joanna Kaszubowska, Tomasz Koprowski

Joanna Kaszubowska, Tomasz Koprowski

Goście

Goście

Goście

Goście

Magdalena Figurna

Magdalena Figurna

Goście

Goście

Philippe Abraham

Philippe Abraham

Goście

Goście

Piotr Ciomek, szef kuchni restauracji Oberża 86

Piotr Ciomek, szef kuchni restauracji Oberża 86

Tomasz Noga

Tomasz Noga

Amuse Bouche - kaszanka, podpłomyk, czarnuszka, cynamon, kiszona rzepa

Amuse Bouche - kaszanka, podpłomyk, czarnuszka, cynamon, kiszona rzepa

Hanna Dzielińska

Hanna Dzielińska

Przystawka - matias, wiśnie, kawior z pstrąga, kwaśna śmietana, burak

Przystawka - matias, wiśnie, kawior z pstrąga, kwaśna śmietana, burak

Łukasz Miecznikowski, szef kuchni restauracji w Hotelu Mercure Stare miasto

Łukasz Miecznikowski, szef kuchni restauracji w Hotelu Mercure Stare miasto