II Urodzinowa Kolacja Degustacyjna w Zafishowanych

 23
Szef kuchni Daniel Chrzanowski opowiada o menu

Szef kuchni Daniel Chrzanowski opowiada o menu

 Amuse bouche -
 przegrzebek, szparagi, oliwa truflowa

Amuse bouche - przegrzebek, szparagi, oliwa truflowa

Przystawka ciepła - węgorz, kiszona kapusta, kindziuk, świeży chrzan, pieczony ziemniak

Przystawka ciepła - węgorz, kiszona kapusta, kindziuk, świeży chrzan, pieczony ziemniak

Przystawka ciepła - węgorz, kiszona kapusta, kindziuk, świeży chrzan, pieczony ziemniak

Przystawka ciepła - węgorz, kiszona kapusta, kindziuk, świeży chrzan, pieczony ziemniak

Szef kuchni -Daniel Chrzanowski

Szef kuchni -Daniel Chrzanowski

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Przystawka zimna - wędzony halibut, musztarda francuska, mus z pomidorów, kiszona cytryna

Daniel Chrzanowski z gośćmi

Daniel Chrzanowski z gośćmi

Goście

Goście

Wina serwowane podczas kolacji

Wina serwowane podczas kolacji

Goście

Goście

Danie główne - jesiotr, kapusta włoska, winogrona, jabłko, wermut

Danie główne - jesiotr, kapusta włoska, winogrona, jabłko, wermut

Danie główne - jesiotr, kapusta włoska, winogrona, jabłko, wermut

Danie główne - jesiotr, kapusta włoska, winogrona, jabłko, wermut

Goście

Goście

Szef kuchni z zespołem

Szef kuchni z zespołem

Szef kuchni z zespołem

Szef kuchni z zespołem