Nowe lokale: dziczyzna, kuchnia azjatycka, pizza z brokatem i piętrowe burgery 63

Dodaj opinię
Coraz więcej nowych restauracji, pubów i barów, zatem czas na kolejny przegląd tego, co świeże, na trójmiejskiej mapie gastronomicznej. W naszym cyklu "Nowe lokale" zapraszamy do kilku ciekawych restauracji. Podróż rozpoczniemy od rodzinnej restauracji z dziczyzną, następnie udamy się na azjatyckie smaki we Wrzeszczu. Później zrobimy przystanek nad Motławą, a także napijemy się piwa po czesku i zjemy piętrowe burgery, by na sam koniec zjeść pizzę z... brokatem i napić się kolorowych shotów w centrum Gdańska.
Coraz więcej nowych restauracji, pubów i barów, zatem czas na kolejny przegląd tego, co świeże, na trójmiejskiej mapie gastronomicznej. W naszym cyklu "Nowe lokale" zapraszamy do kilku ciekawych restauracji. Podróż rozpoczniemy od rodzinnej restauracji z dziczyzną, następnie udamy się na azjatyckie smaki we Wrzeszczu. Później zrobimy przystanek nad Motławą, a także napijemy się piwa po czesku i zjemy piętrowe burgery, by na sam koniec zjeść pizzę z... brokatem i napić się kolorowych shotów w centrum Gdańska.