Otwarcie hotelu Holiday Inn w artystycznej oprawie 77

Dodaj opinię
Andrzej Byczko, szef kuchni

Andrzej Byczko, szef kuchni

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Magdalena Suliga

Magdalena Suliga

Występ Daniela Stryjeckiego

Występ Daniela Stryjeckiego

Występ Daniela Stryjeckiego

Występ Daniela Stryjeckiego

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Goście

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Goście

Goście

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Karol Drzewoszewski z zespołem - pokaz stepowania

Goście

Goście

Goście

Goście

Oficjalne otwarcie nowego hotelu na Wyspie Spichrzów - Holiday Inn odbyło się w środowy wieczór. Czterogwiazdkowy hotel ma do zaoferowania 240 pokoi, restaurację i bar na siódmym piętrze, z którego rozciąga się widok na gdańską Marinę. Inauguracji towarzyszyły przemówienia i występy artystyczne, które obserwowało ponad 150 gości.